Tietosuojaseloste

Tietosuojaselvitys Asiakkaiden henkilötietoja kerätään asiakasrekisteriin verkkokauppa-asioinnin yhteydessä. Tästä henkilötietolain (523/99) 10 § mukainen rekisteriseloste selvittää mitä tietoja kerätään ja mihin niitä käytetään.

Rekisterinpitäjä Nimi: Bouchon Oy Suomen Savustintukku Y-tunnus: 1038784-3 Yhteystiedot: Moukarinkuja 6, 04300 Tuusula Rekisteriasioista vastaava henkilö Juha Salo puhelin (09) 8761205 sähköpostiosoite asiakaspalvelu@savustintukku.fi

Rekisterin nimi Suomen savustintukun asiakasrekisteri

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus Suomen Savustintukun asiakkaiksi rekisteröityviltä henkilöiltä pyydetään heidän henkilötietojaan. Tietoja kerätään, käsitellään ja käytetään seuraavia asioita varten: - Asiakasrekisterin ylläpitäminen - Asiakassuhteen hoitamiseen ja kehittämiseen - Asiakasyhteydenottoihin - Tavaroiden ja palvelujen toimittamiseen - Tilastollisiin ja palvelujen kehittämistarkoituksiin - Suoramarkkinointiin mikäli asiakas antaa nimenomaisen suostumuksensa uutiskirjeen tilaamiselle.

Jos et anna henkilötietoja tai salli niiden käsittelyä tämän tietosuojaselosteen mukaisin periaattein, emme todennäköisesti pysty palvelemaan sinua ja täyttämään toimintamme tarkoitusta. Jos et halua että käsittelemme tietojasi tämän tietosuojaselosteen mukaisesti, pyydämme että et toimita meille mitään tietoja, etkä tilaa verkkokaupastamme.

Rekisterin tietosisältö Rekisteri sisältää seuraavan ryhmittelyn mukaiset tiedot asiakkaista: - Yhteystiedot ovat (etu- ja sukunimi, katuosoite, postinumero ja postitoimipaikka) lähetysten toimitusta varten ja (puhelinnumero ja sähköpostiosoite) mahdollista yhteydenottoa varten. - Tunnistustiedot (salasana ja käyttäjätunnus) - Yrityksen tai yhteisön nimi -Asikkaan tilaukset, eli tilaushistoria päiväystietoineen - Yritysasiakkailta Y-tunnus

Säännönmukaiset tietolähteet Rekisterin yhteys- ja asiakkuustiedot saadaan asiakassuhteen syntyessä ja sen aikana asiakkaan rekisterinpitäjälle tekemistä ilmoituksista. Asiakassuhde syntyy kun asiakas rekisteröityy verkkokauppaan tai tilaa tavaraa.. Asiakkaan tilaushetken mukainen tieto luottokelpoisuudesta saadaan Bisnode Oy:n järjestelmästä.

Tietojen luovutukset Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaan tietoja ulkopuolisille.

Poikkeuksena tästä on tilausten käsittelyn yhteydessä tilauksen käsittelyn kannalta välttämättömät tietojensiirrot toisiin järjestelmiin. Esimerkiksi tilatessasi paketin postiin kuljetuksella siirrämme tilaustiedot automaattisesti postin järjestelmään. Valitsemiesi tilaus- ja maksutapojen perustella tilauksesi käsittelyssä tarvittavat välttämättömät tiedot siirretään tarvittaessa Postin, Matkahuollon, Euroloan Consumer Finance Finlandin (mash), Checkout Finlandin (pankkikortti ja luottokorttimaksu, verkkopankkimaksut ym), Unifaunin (postilähetykset), Ropo Financen (yrityslakutus), Pulse 247 (Mycashflow), cretesend.com (uutiskirjeen tilaajat) ja/tai muun käyttämämme palvelun tarjoajalle.

Rekisterin suojauksen periaatteet Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Asiakasrekisteri ja sitä käsittelevät tietojärjestelmän laitteistot sijaitsevat suljetuissa tiloissa. Asiakastietoja käsittelevät vain yrityksen henkilöstö ja heillä on pääsy vain tehtäviensä vaatimusten mukaisiin tietoihin

Tietojasi säilytetään palveluntarjoajiemme palvelimilla Pulse247 nimisen yhtiön kautta. Palvelimet on suojattu alan yleisten käytäntöjen mukaisesti. Huolehdimme siitä, että käsittely täyttää sovellettavan lainsäädännön vaatimukset ja suojatoimet, joilla pyritään estämään henkilötietojen vahingossa tapahtuva tai lainvastainen tuhoaminen, hävittäminen, muuttaminen, luvaton luovuttaminen taikka luvaton pääsy tietoihin. Keräämämme ja käsittelemämme henkilötiedot pidetään luottamuksellisina ja pääsy niihin on rajattu vain työssään tietoja tarvitseville henkilöille. Sitoudumme myös olemaan luovuttamatta ja paljastamatta henkilötietoja muille kuin sellaisille työntekijöille tai muille henkilöille tai yhteisöille (ml. mahdolliset alihankkijat), joiden on tarpeen tuntea kyseinen tieto sovittua tarkoitusta varten ja jotka ovat palvelu- tai muiden sopimustensa perusteella taikka lakisääteisesti velvollisia pitämään tiedon luottamuksellisena. Pääsy henkilötietoihisi on suojattu käyttäjäkohtaisin tunnuksin, salasanoin ja käyttöoikeuksin.

Kielto-oikeus Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojensa luovuttaminen ja käsittely suoramainontaa, etämyyntiä ja muuta suoramarkkinointia varten.

Tietojen poistaminen Tietoja voidaan poistaa asiakkaan pyynnöstä.

Suostumuksen peruuttaminen Mikäli käsittelemme tietojasi suostumuksesi perusteella, voit milloin tahansa peruuttaa suostumuksen ilmoittamalla siitä meille. Voit myös kieltää tietojesi käytön suoramarkkinointiin koska tahansa jokaisesta markkinointitarkoituksessa lähettämässämme sähköpostiviestistä löytyvää "Peru tilaus" -linkkiä klikkaamalla.Pääsy tietoihinSinulla on oikeus saada meiltä vahvistus siitä, käsittelemmekö sinua koskevia henkilötietoja sekä saada tietää, mitä sinua koskevia henkilötietoja käsittelemme. Lisäksi sinulla on oikeus saada täydentäviä tietoja henkilötietojesi käsittelyn perusteista.Oikeus saada virheet korjatuksiSinulla on oikeus pyytää sinua koskevien virheellisten tai vanhentuneiden taikka muuten puutteellisten tietojen korjaamista.Oikeus tietojen poistamiseenSinulla on oikeus pyytää sinua koskevien tietojen poistamista esimerkiksi jos tietoja ei enää tarvita siihen tarkoitukseen, johon ne on kerätty tai jos perut suostumuksesi, jonka perusteella olemme tietojasi käsitelleet.Oikeus kieltää suoramarkkinointiVoit kieltää henkilötietojesi käsittelyn suoramarkkinointitarkoituksiin koska tahansa klikkaamalla sähköpostiviestiemme lopusta löytyvää "Poistu postituslistalta"-linkkiä. tai ilmoittamalla asiasta asiakaspalveluumme. Jos asiakkaanamme kiellät tietojesi käytön suoramarkkinointiin, lähetämme sinulle vain asiakassuhteen hoitoon tarpeellisia viestejä.Oikeus vastustaa käsittelyäMikäli käsittelemme henkilötietojasi yleisen edun taikka oikeutetun etumme perusteella, sinulla on oikeus vastustaa sinua koskevien henkilötietojen käsittelyä siltä osin, kuin käsittelylle ei ole olemassa sellaista huomattavaa syytä, joka syrjäyttäisi sinun oikeutesi taikka käsittely ei ole tarpeen oikeudellisen vaateen hoitamiseksi. Huomaathan, että tässä tilanteessa emme todennäköisesti pysty enää palvelemaan sinua.Oikeus rajoittaa käsittelyäSinulla on tietyissä tilanteissa oikeus vaatia, että rajoitamme henkilötietojesi käsittelyä. Esimerkiksi jos tiedot ovat mielestäsi väärin, jolloin voimme rajoittaa käsittelyä tietojen paikkaansapitävyyden tarkistamisen ajaksi tai jos käsittely on mielestäsi lainvastaista, etkä halua tietojasi poistettavan.Oikeus saada tiedot siirretyksiMikäli olemme käsitelleet tietojasi suostumuksesi perusteella tai sopimuksen täyttämiseksi, sinulla on oikeus saada meille sähköisesti toimittamasi tiedot koneellisesti luettavassa, yleisesti käytetyssä muodossa, jotta tiedot voitaisiin siirtää toiselle palveluntarjoajalle, jos se on teknisesti mahdollista.Oikeus vastustaa automaattista käsittelyä ja profilointiaEmme suorita rekistöröityjen henkilökohtaisiin ominaisuuksiin perustuvaa profilointia tai automaattiseen päätöksentekoon johtavaa tietojen käsittelyä.

Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

Toimitusehdot

Nämä toimitusehdot ovat voimassa 4.5.2022 alkaen.

Verkkokauppa

Suomen Savustintukku (Bouchon Oy)
Moukarinkuja 6
04300 Tuusula

09 - 876 1205 (ma-pe 10-17, la 10-14)
asiakaspalvelu@savustintukku.fi
savustintukku.fi
1038784-3

SUOMEN SAVUSTINTUKUN verkkokauppa myy tuotteitta vain täysi-ikäisille yksityishenkilöille sekä yrityksille ja organisaatioille, vain Suomeen, pois lukien Ahvenanmaa. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Tilaaminen
Tuotteet tilataan verkkokaupassa siirtämällä ne ostoskoriin ja maksamalla ostoskorin sisältö verkkomaksupalvelussa. Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen, ellei erikseen toisin mainita. Tilatessasi verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Maksupalvelutarjoaja
Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830
Verkkopankit ja korttimaksut
Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Tilatut tuotteet ja niiden toimituskulut maksetaan tilauksen yhteydessä maksettaessa verkkopankissa tai maksukortilla.

Tilaus- ja maksuvahvistus
Kun olemme vastaanottaneet tilauksesi, lähetämme sinulle välittömästi sähköpostilla tilausvahvistuksen, josta näkyvät tilaustietosi. Tarkasta aina tilausvahvistuksen sisältö. Jos sinulla on kysyttävää, ota heti yhteys asiakaspalveluumme. Säästä tilausvahvistus mikäli joudut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluun. Asioidessasi asiakaspalvelussa pidä aina mahdollinen asiakasnumerosi ja tilausnumerosi saatavilla. Tarkasta aina, että paketin sisältö täsmää tilausvahvistuksessa olevien tuotteiden kanssa.

Asiakaspalveluumme saat yhteyden seuraavilla tiedoilla:

Suomen Savustintukku (Bouchon Oy)
Moukarinkuja 6
04300 Tuusula

09 - 876 1205 (ma-pe 10-17, la 10-14)
asiakaspalvelu@savustintukku.fi
savustintukku.fi
1038784-3

Asiakaspalvelu on avoinna ma-pe klo 10-16

Toimitustavat ja -kulut
Toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut. Esitämme ostoskorissa arvion tulevista toimituskuluista ensisijaisen käytössä olevan toimitustavan mukaan. Tarkat toimituskulut näet valittuasi tilaukselle haluamasi maksu- ja toimitustavat. Käytössä olevat toimitustavat riippuvat ostoskorin sisällöstä ja yhteispainosta. Voit valita kassalla käytössä olevista toimitustavoista sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon jonka yhteydessä tarkka toimituskulu on esitetty.

Kassalla valitaan toimitustapa. Kussakin toimitustavassa noudatetaan ulkopuolisen rahdinkuljettajan ehtoja mm. pakettien säilytysajasta noutopisteessä sekä kotiinkuljetusten vaatimuksista (esim ajokelpoinen tie ym.) Asiakas on velvollinen selvittämään kulloinkin voimassa olevat kuljetusehdot kuljetuspalvelun tarjoajalta.
Lavarahdin kuljettaa DBSchenker, muut kuljetusyritykset näkyvät kuljetustavan valinnan yhteydessä.

Myymälän noutotilaukset ovat noudettavissa yleensä 1 työpäivän kuluttua tilauksesta. Paketti on noudettavissa heti, kun olet ensin saanut “valmiina noudettaksi” -ilmoituksen. Jos et saa ilmoitusta viimeistään tilaustasi seuraavana työpäivänä, soita meille, useimmiten tilaus on valmiina, mutta sähkökusti ei ole tuonut ilmoitusta perille, tai on jakanut “valmiina noutoon” ilmoituksen esim roskapostikansioon. Myymälästä noudettavat tavarat on noudettavissa 20 päivän ajan siitä kun ne ovat noudettavissa, sen jälkeen tavarat lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen.

Toimitusaika
Yleisimmät toimitusaikamme Suomeen ovat tilauksesta ja toimitustavasta riippuen 1-7 päivää. Poikkeukset toimitusaika-arvioihin on kerrottu, jos ostoskorissa on varastosta loppuneita tuotteita ja ilmoitamme myös mahdollisista viivästyksistä teille välittömästi tilaamisen jälkeen. Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä emmekä lainkaan viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista. Verkkokauppa tiedottaa sivuillaan poikkeavista toimitusajoista.

Kaikki edellä mainitut toimitusajat ovat normaaliaikoja, joihin voi joskus tulla myös pieniä pidennyksiä, esim keräilyn tai kuljetusten ruuhkautumisen, messujen tai muun syyn vuoksi.

Jos tuote on jostain syystä loppu, eikä varastosaldo ole oikein, emmekä voi tuotetta normaaliajassa toimittaa, ilmoitamme tästä tilauksen saatuamme. Tällöin voimme sopia mahdollisesta korvaavasta tuotteesta tai toimitusajankohdasta, tai tilauksen perumisesta.

Palautusehdot yksityishenkilöille:

PALAUTUSOIKEUS
Yksityishenkilö asiakkaalla on oikeus palauttaa tilattu tuote 14 päivän kuluessa toimituksesta. Tämä edellyttää että tuote on vastaanotettu. Tuote tulee palauttaa käyttämättömänä, alkuperäispakkauksessaan ja täysin jälleenmyyntikelpoisena. Lähetykseen on liitettävä kopio kuitista ja yhteystiedot, sekä mielellään myös selvitys palautuksen syystä.

Palautus on pakattava vähintään yhtä hyvin kuin alkuperäinen pakkaus on ollut.

Myyjällä ei ole velvollisuutta ottaa vastaan käytettyä tuotetta. Tuotteiden palautusrahdin maksaa asiakas.

Yritystilauksissa tuotteilla ei ole kuluttajasuojalain mukaista vaihto- tai palautusoikeutta eikä niitä hyvitetä muulloin kuin tuotevirhetapauksissa.

HUOMATKAA, ETTÄ palautusoikeus ei koske lunastamattomia tuotteita, jos asiakas jättää tuotteen lunastamatta / noutamatta ei myyjällä ole velvollisuutta ottaa asiakkaaseen yhteyttä eikä palauttaa rahoja oma-aloitteisesti. Asiakas voi olla yhteydessä meihin 14 päivän sisällä palautumisesta, ja pyytää maksun palautusta, tällöin palautuksesta vähennetään rahtikulut molempiin suuntiin, sekä 10€ kulukorvaus. Noutamatta jäänyt paketti, joka palautuu meille säilytetään 20 päivän ajan siitä kun se on palautunut, sen jälkeen tavarat lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen.

Peruuttamisoikeus

Teillä on oikeus peruuttaa tämä sopimus 14 päivän kuluessa syytä ilmoittamatta. Peruuttamisen määräaika päättyy 14 päivän kuluttua siitä, kun viimeinen tavaraerä on vastaanotettu tai ladattavien tuotteiden kohdalla tilauksen vastaanottohetkestä.

Peruuttamisoikeuden käyttämiseksi teidän on ilmoitettava meille päätöksestänne peruuttaa sopimus yksiselitteisellä tavalla (esimerkiksi kirjeellä postitse tai sähköpostilla). Voitte käyttää myös tulostettavaa palautuslomakettamme, mutta sen käyttö ei ole pakollista.

Peruuttamisen määräajan noudattamiseksi riittää, että lähetätte ilmoituksenne peruuttamisoikeuden käytöstä ennen peruuttamisajan päättymistä.

Peruuttamisen vaikutukset

Jos peruutatte tämän sopimuksen, palautamme teille kaikki teiltä saamamme suoritukset, myös toimituskustannukset (paitsi lisäkustannuksia siitä, että olette valinnut tarjoamastamme edullisimmasta vakiotoimitustavasta poikkeavan toimitustavan), viivytyksettä ja joka tapauksessa viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen saatuamme. Suoritamme palautuksen sillä maksutavalla, jota olette käyttänyt alkuperäisessä liiketoimessa, ellette ole nimenomaisesti suostunut muuhun, ja joka tapauksessa siten, että teille ei aiheudu suoritusten palauttamisesta kustannuksia.

Teidän on lähetettävä tavarat takaisin viivytyksettä ja viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä. Määräaikaa on noudatettu, jos lähetätte tavarat takaisin ennen kyseisen 14 päivän määräajan päättymistä.

Olette vastuussa vain sellaisesta tavaroiden arvon alentumisesta, joka on seuraus- ta muusta kuin tavaroiden luonteen, ominaisuuksien ja toimivuuden toteamiseksi tarvittavasta käsittelystä.

Lunastamaton paketti

Ongelmatilanteet
Jos paketti on selvästi vaurioitunut kuljetuksessa, teidän täytyy tehdä välittömästi asiasta reklamaatio valitsemanne toimitustavan kuljetusyhtiölle.
Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa virheestä viimeistään 14 päivän kuluessa kirjallisesti.

AIHEETTOMAT TILAUKSET
Aiheettomat / häirintä tilaukset ilmoitetaan poliisille ja tilaajalta veloitetaan mahdolliset
toimituskulut täysimääräisinä kumpaankin suuntaan, sekä alkaen 45,00 € korvausta menetetystä työajasta ja kuluista.

HINNASTO
Tilaukseen sovelletaan SUOMEN SAVUSTINTUKUN Verkkokaupan Internet-sivulla asiakkaan tilaushetkellä näkyvää tuotteen hintaa. Hinnat sisältävät arvonlisäveron. Hintoihin lisätään käsittely- ja toimituskulut.

KÄYTTÖOHJEET
Oletuksena on, että tuotteiden suomenkielisen käyttöohjeen saa itse tulostettua, tai tuotteen mukana saa käyttöohjeen.

OMISTUSOIKEUS
Kaikki tuotteet ovat kokonaan myyjän omaisuutta kunnes kaikki tilauksen tuotteet ovat kokonaisuudessaan maksettu.

TAKUU
Tilauksen yhteydessä toimitamme tilausvahvistuksen. Takuu ei käsitä vaurioita, joiden aiheuttajana on onnettomuus, salamanisku, tulva tai muu luonnontapahtuma, normaali kuluminen, tuotteen sopimaton, varomaton tai epänormaali käyttö, ylikuormitus (esim kotitaloskoneen käyttö kaupallisessa toiminnassa, virheellinen hoito tai uudelleen rakentaminen, muutos- tai asennustyöt, jotka eivät ole myyjän suorittamia. Bradley savustimien takuun ehtona on, että niissä käytetään vain alkuperäisiä Bradley savustusbrikettejä.

Takuuseen vetoaminen edellyttää, että ostaja on puolestaan oikein täyttänyt toimituksesta johtuvat ja sopimuksessa määritetyt velvollisuutensa.

Myyjä myöntää takuun puitteissa korvatuille tai kunnostetuille tavaroille uuden takuun, kuitenkin vain alkuperäisen tavaran takuukauden päättymiseen saakka.

Myyjän vahingonkorvausvelvollisuus ei koske mitään välillisiä vahinkoja.

TAKUUHUOLTO / PALAUTUS
Takuupalautuksissa aina ensin otettava yhteys SUOMEN SAVUSTINTUKUN verkkokaupan asiakaspalveluun.
Lähetykseen liitettävä mukaan yhteystiedot ja tarkka kuvaus viasta ja miten / milloin se esiintyy.
Takuupalautus on lähetettävä suojattuna iskunvaimennus-materiaalilla.
Aiheettomasta takuupalautuksesta veloitamme vähintään 32,00 €.

PERUUTTAMISOIKEUDEN RAJOITUKSET ETÄMYYNNISSÄ
kuluttajalla ei ole säädettyä peruuttamisoikeutta, jos: sopimus koskee tavaraa, joka valmistetaan tai jota muunnellaan kuluttajan toivomusten mukaisesti niin, ettei tavaraa voida myydä edelleen ilman huomattavaa tappiota tai ettei tavaraa lainkaan voida myydä edelleen. sopimus koskee tavaraa, jota luonteensa vuoksi ei voida palauttaa edelleen myytäväksi taikka joka voi nopeasti pilaantua tai vanhentua. sopimus koskee tavaraa, joka tilataan asiakkaan pyynnöstä normaalivalikoimamme ulkopuolelta toimitustavarana kysesitä asiakasta asiakasta varten
sopimus koskee kertaluontoista elintarviketoimitusta

REKLAMAATIO
Asiakkaan on viipymättä ilmoitettava asiakaspalveluumme havaitsemastaan virheestä, koska havaitsi virheen ja kuvaus virheestä. Älä lähetä tuotetta takaisin ennen yhteydenottoa, tällaiset lähetykset palautetaan asiakkaan kustannuksella!

TUOTETIEDOT
SUOMEN SAVUSTINTUKUN verkkokauppa ei vastaa virheellisistä tuotetiedoista ja pidättää oikeuden muuttaa teknisiä tietoja ilman eri ilmoitusta. Kaikki oikeudet pidätetään.

RIITATAPAUKSET
Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi. Kuluttajariitalautakunnan verkkosivun osoite on www.kuluttajariita.fi.

Viimekädessä Riita-asiat selvitetään Helsingin käräjäoikeudessa.

Ostoskoriin käytetyt lahjakortit

Suodata tuotteita